Menu cateringowe
DANIA GŁÓWNE
- Kotlet de volaille
- Schab duszony w sosie borowikowym
- Kotlet góralski (schab, śliwka, ser żółty, szynka konserwowa)
- Udko pieczone z pieczarkami
- Udziec z indyka pieczony z jabłkiem I ananasem
- Boeuf Strogonow
- Kotlet z piersi kurczaka w płatkach kukurydzianych
- Kotlet hawajski (pierś z kurczaka, ser , ananas)
- Polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym
- Schab pieczony w sosie mysliwskim
- Karkówka piczona w sosie borowikowym
- Ryba z dipem pestkami z dyni – z pestkami dyni
- Pieczony łosoś
- Kaczka luzowana z jabłkiem i sosem żurawinowym
SAŁATKI
- Sałatka grecka z fetą i oliwkami
- Sałatka włoska (papryka konserwowa, ogórek konserwowy, pieczarka konserwowa)
- Sałatka węgierska (papryka, groszek, warzywa, mięso)
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z tuńczyka
- Sałatka krabowa z makaronem sojowym
- Sałatka brokułowa
- Sałatka kalafiorowa
- Sałatka jajeczna
- Sałatka ziemniaczana z boczkiem
- Sałatka wiosenna
- Sałatka krewetkowa
- Pomidory z czerwoną cebulką
- Pomidory z mozzarellą
- Sałatka hawajska z ananasem i kurczakiem
- Sałatka gyros
PRZYSTAWKI
- Paluszki z kraba + dip
- Schab w galarecie ze śliwką
- Schab po warszawsku w galarecie
- Indyk z morelą i brzoskwinią w galarecie
- Galaretka z kurczaka
- Jajka w majonezie
- Jajka faszerowane
- Ryba po grecku
- Roladka z indyka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w galarecie
- Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym
- Śledź (klasyczny z cebulką/w śmietanie/po kaszubsku)
- Deska mięs pieczonych
- Pasztet z żurawiną
- Wędliny
- Tatar
ZUPY
- Rosół z makaronem
- Flaki
- Krem z białych warzyw z grzankami lub groszkiem ptysiowym
- Żur staropolski z kiełbasą I z jajkiem
- Barszcz czerwony z pasztecikami na cieście drożdżowym
- Zupa cebulowa
- Krem z zielonych warzyw z grzankami lub groszkiem ptysiowym
- Krem z dyni z grzankami lub groszkiem ptysiowym
- Zupa zbójnicka z kuleczkami mięsnymi
- Zupa gulaszowa
- Zupa krem z pieczarek
CIASTA
- Sernik
- Szarlotka
- Biszkopt z owocami
- Ciasto miodowe
- Stefanka
- Pychotka z orzechami
- Tortowe
- W – z
- Snikers
- Rolada
- Shrek
- Cappuccino
GARMAŻERKA
- Pierogi z mięsem
- Pierogi z kapustą i pieczarkami
- Pierogi z serem
- Pierogi ruskie
- Pierogi ze szpinakiem i serem feta
- Krokiety z mięsem
- Krokiety z kapustą i pieczarkami
- Pyzy z mięsem (białe/szare)
- Pyzy bez mięsa
- Kopytka
- Kluski śląskie
- Kluski śląskie ze szpinakiem
- Naleśniki z serem
SURÓWKI
- Bukiet surówek
- Bukiet warzyw z wody
DODATKI
- Frytki
- Ziemniaki zapiekane z tymiankiem
- Ziemniaki młode z koperkiem
- Kluski śląskie