Świąteczne Menu cateringowe

  • Pierogi z kapustą i pieczarkami – 19 zł/kg
  • Pierogi z kapustą i grzybami – 26 zł/kg
  • Ryba po grecku – 6 zł/100g
  • Śledź klasyczny w oleju/w śmietanie/po kaszubsku – 5zł/100g
  • Dorsz w galarecie – 10zł/100g
  • Schab po warszawsku – 9 zł/100g
  • Sałatka jarzynowa – 9 zł/kg
  • Sałatki różne – 30zł/kg
  • Kapusta wigilijna – 23zł/kg
  • Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami – 26 zł/kg
  • Schab pieczony – 38 zł/kg
  • Karkówka pieczona – 36zł/kg
  • Boczek pieczony – 32 zł/kg
  • Pasztet tradycyjny – 26 zł/kg
  • Zupa grzybowa z łazankami – 12 zł/L
  • Barszcz czerwony czysty – 10 zł/L
  • Uszka z grzybami – 45 zł/kg