Świąteczne Menu cateringowe
- Pierogi z kapustą i pieczarkami – 19 zł/kg
- Pierogi z kapustą i grzybami – 26 zł/kg
- Ryba po grecku – 6 zł/100g
- Śledź klasyczny w oleju/w śmietanie/po kaszubsku – 5zł/100g
- Dorsz w galarecie – 10zł/100g
- Schab po warszawsku – 9 zł/100g
- Sałatka jarzynowa – 9 zł/kg
- Sałatki różne – 30zł/kg
- Kapusta wigilijna – 23zł/kg
- Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami – 26 zł/kg
- Schab pieczony – 38 zł/kg
- Karkówka pieczona – 36zł/kg
- Boczek pieczony – 32 zł/kg
- Pasztet tradycyjny – 26 zł/kg
- Zupa grzybowa z łazankami – 12 zł/L
- Barszcz czerwony czysty – 10 zł/L
- Uszka z grzybami – 45 zł/kg